Tagliatelle s rajčinovou omáčkou a cukinou

Poznáte to, prídete domov z práce, žalúdok si pýta niečo teplé, pripravené čo najrýchlejšie. Stačí načrieť do zásob, otvoriť omáčku, uvariť cestovinu a do 10 minút máte hotové kvalitné jedlo.

Budeme potrebovať:
Pracovný postup:

Dáme si variť primerané množstvo osolenej vody. Kým zovrie, cukinu nastrúhame škrabkou na zemiaky. Plátky cukiny premiešame s olivovým olejom a citrónovou šťavou. Medzitým nám zovrela voda, cestoviny uvaríme na “al dente”. Scedíme a premiešame s rajčinovou omáčkou. Pri podávaní, na každú porciu položíme cukinu, môžeme pridať syr. Dobrú chuť.

tagliatelle-s-rajcinovou-omackou

[starrater tpl=10]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *