Sušené jablká

Ak vám začala brať uskladnené jablká skaza, štrúdle a pité lezú hore krkom, môžete jabká usušiť. Fičím na nich už nejakú dobu. Dobre zaženú chuť na sladkosti. Veď ich skúste.

Jablká umyjeme, očistíme, pokrájame na mesiačiky, a dáme na plechu sušiť do rúry pri 50°C. Alebo sušíme na radiátore. Aby nestmavli, môžeme ich pred sušením pokvapkať citrónovou šťavou. A poprášiť mletou škoricou :D.
susene-jablka
[starrater tpl=10]

One thought on “Sušené jablká

  1. 7. september 2015 at 11:13

    Tiež robievam, mám trochu iný recept, ale aj ten váš je dobrý. Vynikajúca a zdravá pochúťka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *