Pražený cícer

Dajte si k telke cícer namiesto chipsov!

Večer dáme cícer napučať, na druhý deň vodu zlejeme, dáme do tlakového hrnca a uvaríme do mäkka. Bacha aby sa nerozvaril. Vychladnutý cícer opekáme na 1 lyžici olivového oleja, kým nie je chrumkavý. Ak máme náhodou zapnutú rúru, môžeme ho upiecť v nej. Cícer miešame, aby sa rovnomerne prepiekol. Zatiaľ si v mažiari rozdrvíme sušený rozmarín a soľ. Zmes preosejeme, aby sa oddelili tvrdé stonky. zmiešame s praženým cícerom.
prazeny-cicer
[starrater tpl=10]

One thought on “Pražený cícer

  1. 1. máj 2013 at 0:10

    Sranda, takto som to ešte nejedol. Vyskúšame k MS hokej. :-))

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *